De passie voor mooie wagens

Lazoore-Cars: aankoop en verkoop van topwagens

Lazoore-Cars specialiseert zich in de aankoop en verkoop van jonge, kwaliteitsvolle premiumwagens. Correct, transparant en aan scherpe voorwaarden. Passie en vakmanschap gaan bij ons hand in hand met topservice en uitstekende garantievoorwaarden.

We werken op bestelling en gaan voor u op zoek naar die ene, zeer specifieke wagen. In onze toonzaal in de Ambachtstraat in Nieuwpoort staat op elk ogenblik een divers aanbod jonge tweedehandswagens. Kom langs of maak een afspraak buiten de kantooruren.

 

Elke wagen krijgt standaard 12 maanden garantie

Bij Lazoore-Cars zijn we zeker van ons stuk en zeker van onze premiumwagens. Elke jonge wagen wordt zorgvuldig geselecteerd, nagekeken en gekeurd. 

Onze passie reikt verder dan de voor de hand liggende tweedehandswagens. Bij Lazoore-Cars vindt u zowel jonge, sportieve wagens als bestelwagens, oldtimers en uitstekende gezinswagens. De rode draad? Wij kiezen voor kwaliteit en koppelen daar een uitstekende service aan vast.

maak kennis met

Het team van Lazoore-Cars

Het zijn de mensen binnen Lazoore-Cars die de passie voor mooie wagens vertalen in een sterk aanbod en een uitstekende service. Zij kopen en verkopen knappe tweedehandswagens en gaan elke dag tot het uiterste om uw perfecte wagen te vinden.

Jannick Lazoore
Sales - Zaakvoerder
Svea Bremers
Administratie - Zaakvoerster
Douglas Verbanck
Sales
Tinlé Van Heddeghem
Sales & Marketing

Lazoore cars

Bezoek
onze showroom

Wij specialiseren ons in de aan- en verkoop van jonge, kwaliteitsvolle tweedehandswagens. Recent, elektrisch, hybride of oldtimer, exclusief of traditioneler, we hebben een aanbod waarin voor iedereen de juiste wagen zit. Service na verkoop, garantievoorwaarden en vakmanschap zijn inbegrepen.

Contacteer ons vrijblijvend

Ambachtstraat 1
8620 NIEUWPOORT

Jannick +32 479 68 81 97
Svea +32 474 71 42 59
Douglas +32 475 24 24 10
Tinlé +32 499 87 73 81

 
info@lazoorecars.be