OVER ONS

OVER ONS

OVER ONS

Een tweedehandswagen kopen in Nieuwpoort doe je bij Lazoore-cars

Lazoore-Cars is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de aankoop en verkoop van jonge/middeljonge en correcte tweedehandswagens. Wij streven er naar om steeds eerlijke en kwalitatieve wagens aan te kopen en te verkopen.

U krijgt van ons de beste én de snelste service uit omstreken. De garage vindt u gemakkelijk terug in de Ambachtstraat. Perfecte bereikbaarheid uit alle hoeken! Heeft u overdag geen tijd om langs te komen? Maak dan gewoon een afspraak na de openingsuren.

lazoore cars

Tweedehandswagens, onze garantie

Lazoore-Cars uit Nieuwpoort beschikt over een ruim aanbod tweedehandswagens. Al onze wagens werden zorgvuldig geselecteerd en aan een keuring onderworpen. Tevens worden alle wagens van een onderhoudsboek en Carpass certificaat voorzien. Bij ons koopt u kwaliteit!

Bent u op zoek naar een leuke gezinswagen? Of gaat u liever de sportieve toer op? Een unieke oldtimer om indruk te maken bij uw familie en vrienden? Of denkt u ook nog eens aan werken en hebt u nood aan een nieuwe bestelwagen? Voor al uw wensen hebben wij de juiste wagen in stock!

Neem snel een kijkje in onze stock en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

ONS TEAM

Jannick Lazoore

Jannick Lazoore

Sales

0032 479 688 197
info@lazoorecars.be

 

Douglas Verbanck

Douglas Verbanck

Sales

0032 475 242 410
info@lazoorecars.be

Svea Bremers

Svea Bremers

Sales Assistant

0032 474 714 259
svea@lazoorecars.be